<3 MARJOLEIN EN IK BUNDELEN ONZE KRACHTEN <3

Tijdens het bouwen van onze tiny house is er voldoende tijd om te praten over onze ideeën en dromen in de toekomst. Dit resulteert in een geweldig idee dat bij ons past op verschillende manieren.

Marjolein helpt mensen d.m.v. het geven van yoga, coaching en hypnotherapie. Ik inspireer mensen d.m.v. eigen levenservaringen en hoe ik de afgelopen 2 jaar het roer om gooide, mijn huis cancelde en vaste baan opgaf om mijn grootste reisdroom werkelijkheid te maken. Vorig jaar heeft Marjolein ook de stap gezet om haar vaste baan op te zeggen. We hebben beide een coaching-opleiding gedaan en Marjolein heeft daarbij ook haar diploma als yogadocente en is momenteel gestart met haar vervolgopleiding hypnotherapie.

Tijdens het reizen ontstond de droom om beter en bewuster met de wereld om te gaan en in vrijheid ons geluk achterna te gaan. Minder huis meer leven was 1 van die dingen. Momenteel zitten we op 80% van de bouw van onze eigen tiny house. Een nieuw leerproces met ups en downs, en wat wordt hij prachtig! 24m2 aan huis en volledig off the grid. Nu nog een plek, misschien wel de grootste uitdaging naast het zelf bouwen en ook dat komt goed! We vertrouwen op ons gevoel en dat voelt goed!

En zo past ook onze nieuwe droom perfect in ons leven, de dingen lijken precies op zijn plek te vallen. We creëren ons gelukkigste leven door te creëren vanuit het hart.

WIJ GAAN VAN 5 TOT EN MET 12 OKTOBER EEN TRANSFORMATIEREIS ORGANISEREN NAAR PORTUGAL.

Met als doel: Diepe ontspanning, zelfliefde, zelfontwikkeling, vrijheid, zelfvertrouwen en verbinding (met jezelf).

Tijdens deze reis gaan we je helpen, je inspireren en je bewuster maken naar wat jou daadwerkelijk gelukkig maakt in het leven.

Van denken naar DOEN! Van angst naar LIEFDE! Van problemen naar MOGELIJKHEDEN!

Ga jij mee op deze innerlijke reis? Wij hebben er zin in 😀

Namasté,

Fabian Ruijgroken Marjolein Groen
Photographerontour & Eye Am Me – yoga, hypnotherapie, wandelcoaching en massage