20 PAGINA’S SO FAR ?

Het schrijven van mijn boek is sinds 3 weken daadwerkelijk begonnen. Na 3 maanden speurwerk. Ik heb me voorgenomen dat als ik schrijf dat ik door niks of niemand anders gestoord wil worden. Zo ga ik van tevoren naar de toilet, zet ik een pot thee klaar en heb ik iets lekkers te knabbelen zodat ik niet meer de kamer uit hoef.

Gemiddeld schrijf ik 2 a 4 uur per keer. Ik heb ervoor gekozen om met het hoofdstuk te beginnen waar mijn boek om draait. Dit schrijft naar mijn idee het makkelijkst. En daar vanuit ga ik de hoofdstukken uitbreiden. Het is een mooi, intens en soms best lastig proces. Dus ik geniet!

Het levert alleen voor mijzelf nu al veel inzichten op omdat ik nu vanaf een afstand kan kijken naar iemand die worstelt met depressiviteit. En als ik dan aan het doel van het schrijven van mijn boek denk dan schrijf ik met volle motivatie verder.

Ik kan haast niet geloven dat ik dit daadwerkelijk aan het doen ben ? Het duurt nog even en dat zal ten goede van het boek komen ? Onvoorwaardelijk delen vanuit onvoorwaardelijke liefde ?

Liefs Fabian