Basis Workshop Fotografie – 26 januari 2019 – Rotterdam

Als ik terugdenk aan hoe ik zelf gestart ben met fotograferen, dan zie ik vooral dat ik heb leren fotograferen door het te doen. Ik wil mijn kennis dan ook vooral delen vanuit het doen. We gaan dus niet in de lesbanken zitten om uren te luisteren naar de theorie.

We starten op een afgesproken punt in de binnenstad van Rotterdam waar we in de buitenlucht meteen aan de slag gaan. Het zal een afwisseling worden tussen een stukje theorie en meteen oefenen met deze kennis in de praktijk. Met hoogtepunten zoals bijvoorbeeld de Erasmusbrug, De Markthal en een heerlijke lunch bij Loetje. Mijn rol is dat ik jullie leerproces begeleid en aanstuur waar nodig.

De groep van de workshop zal niet groter zijn dan 12 mensen om kwaliteit en persoonlijke aandacht te waarborgen. Ook blijft het dan gezellig!

De workshop bevat onderwerpen zoals:

De belichtingsdriehoek
Sluitertijd
Diafragma
ISO
Scherpstellen
Ruis
Compositie
Stops
Brandpunt
Scherptediepte
Witbalans
Creativiteit
Gulden sneden regel
Standpunten
Oefening in de praktijk

De basis workshop fotografie start van 9.30 – 16.30 (met mogelijke uitloop)

Prijs €125,- Inclusief een lunch en drankje.

Na de workshop krijg je exclusief toegang tot de besloten Facebook groep van photographersontour waar foto’s nabesproken kunnen worden. Ook zullen op deze facebookpagina regelmatig nieuwtjes, tips en trics en uitdagende oefeningen geplaatst worden. Zelf kun je ook interessante artikelen of gemaakte foto’s delen en vragen om feedback. Zo enthousiasmeren we elkaar en delen we onze kennis!

Voor iedereen die beter wilt leren fotograferen!

Aanmelden kan via: http://www.photographerontour.nl/aanmelden-workshop/

Mijn werk kun je vinden via:

www.fabianfotografie.nl (bruidsfotografie)
www.photographerontour.nl (reisfotografie)

Groetjes Fabian