Hoe verdien je reisgeld met fotografie – Mijn verhaal

10 students

Ik kreeg een hoop vragen en reacties van mensen tijdens het reizen. ‘Dapper van je’ en ‘hoe deed je dit allemaal?’ Ik inspireer tijdens mijn reis veel mensen.

Dit online seminar is een inspiratiebron voor iedereen met een passie voor reizen, fotografie en ook voor degene die ervan dromen om te reizen maar het niet doen vanwege beperkende overtuigingen.

Ik deel tijdens dit seminar het proces, de ideeën en mijn verhaal vanuit het hart. Het doel hiervan is dat ik anderen wil inspireren om datgene te doen wat hen gelukkig maakt.

Tot 2 jaar geleden zat ik vast in beperkende overtuigingen, voelde ik mij gevangen in de dagelijkse sleur van het leven en leefde ik vanuit angst. Tijdens mijn opleiding NLP en mijn reis word ik mij bewust wat mij daadwerkelijk gelukkig maakt, leven vanuit het hart!

Ik wilde verandering! Want als ik altijd doe wat ik heb gedaan, zal ik altijd krijgen wat ik heb gehad en zal er dus niks veranderen. Hiervoor had ik moed nodig, het lef om het roer om te gooien. Ongeacht de reacties van mijn omgeving waar ik me vaak door liet tegenhouden. De focus behouden op wat mij gelukkig maakt i.p.v. mij te laten leiden door hun angsten en realiteit.

Ik cancelde mijn huis, ik nam ontslag van mijn vaste baan om mijn droom werkelijkheid te maken. Van denken naar doen! Ik wilde op wereldreis om te gaan in vrijheid. Ik maakte plannen hoe ik tijdens mijn reis met fotografie wat reisgeld kon verdienen en op die manier mijn 2 grootste passies kon bewerkstelligen. Reizen en fotografie.

En nu wil ik mijn verhaal delen met andere mensen om hen te inspireren om datgene te gaan doen wat hen gelukkig maakt. Naast het geven van live seminars is er veel vraag naar een online versie. Bij deze is er een online versie voor mensen die niet kunnen komen op de geplande avonden, mensen die van ver moeten komen en de reistijd niet zien zitten of je wilt zelf beslissen wanneer je dit seminar bekijkt.

De eerste 4 seminars bleken een groot succes!

Mensen zijn geraakt, geïnspireerd en raken enthousiast om datgene te doen wat hen gelukkig maakt!

INCLUSIEF
– ruim 2u inspirerend seminar
– Uitleg voorbereidingen reis
– Het roer om
– Innerlijk proces
– Het volgen van mijn hart
– Tegenslagen
– Uitleg verschillende manieren reisgeld verdienen met fotografie
– Met 1 manier verdiende ik in 7 dagen meer dan €4000
– Korte en lange termijn verdiensten
– Dromen werkelijkheid maken
– De reis
– De transformatie

Ik kreeg geweldige reacties terug zoals:

‘Een verhaal waar iedereen iets uit kan halen’.
‘Het seminar bevatte nog meer verhaal/proces dan ik van tevoren bevatte’.
‘Ik ben nu nog meer gemotiveerd om te gaan reizen’.
‘Goede afwisseling tussen verhaal en visuele aspecten’.
‘Ik voelde dat het vanuit je hart kwam, prachtig’.

Inspirerend
Positieve vibe
Authentiek
Praktisch
Bewonderenswaardig
Informatief
Vanuit het hart
Motiverend
Persoonlijk
Goede ideeën
Leerzaam
Prettige stem
Horizon verbredend
Onverwachts

I want to share, inspire, connect and travel the world ♥

Fabian aka Photographerontour

Instructor

User Avatar Fabian Ruijgrok

€14,50