DE INNERLIJKE REIS CONTINUES

TAROT EN NUMEROLOGIE

Gisteren was weer een verdiepende zielsdag. Samen met Marjolein ben ik gestart met een 6-daagse cursus tarot en numerologie. We werden hartelijk ontvangen en onder begeleiding van Loek en zijn vrouw werd ons de wereld van de eerste tarotkaarten uitgelegd. Prachtig wat er gescholen kan gaan in slechts één enkele kaart. Laat staan in verbindingen en combinaties van gelegde kaarten en de vraag die iemand voorafgaand aan het leggen stelt. Loek is in het verleden in de leer geweest bij meerdere kaartleggers die dit combineren met numerologie. En heeft mij al meerdere keren laten inzien dat dit een meerwaarde en extra verdieping geeft in diepere lagen, het onbewuste, van de persoon die een lezing komt doen.

Naar mate mijn basiskennis toereikend is zal ik dit in de praktijk willen gaan oefenen omdat ik leer door het daadwerkelijk te doen. Dus wie heeft na mijn traject van 6 weken zin en tijd om een gratis kaartlegging te doen?

Op deze manier zal ik ervaring opdoen om ook hiermee anderen verder te helpen in hun proces. De tarotkaarten wijzen de waarheid en de weg tijdens een legging en het is dan aan mij om deze te vertalen.

KIN KLANK CEREMONIE

En in de avond rijden we naar Capelle aan den IJsel waar ik voor het eerst kennis maak met een KIN Klank Ceremonie. KIN betekent in het Maya; Zon. We liggen in een kring met 22 deelnemers waar we mochten genieten van een ceremoniële klank concert. Er wordt gebruik gemaakt van sjamanistische oeroude muziekinstrumenten (klankschalen, sjamanendrums, gongs, ratels, rainmakers enz) en de 4 seizoenen en windrichtingen.

Hierdoor worden we ondergedompeld in een warm bad van klanken, trillingen en vibraties uit ons universum. En deze hebben een positieve werking op ons eigen energiesysteem waardoor de energiefrequenties in ons menselijke lichaam weer op elkaar worden afgestemd. De muziek brengt vibraties en trilligen teweeg waardoor je emoties kunnen helen.

En ik word opnieuw meegenomen naar de kern van moeder aarde. Ik zwem met walvissen, dans met gorilla’s en coyotes, ik vlieg met adelaars en wordt omringd door slangen. Even was ik weer op innerlijke reis en voelde het als thuiskomen in een nieuwe wereld die ik al leek te kennen. Het was adembenemend hoe deze klanken mij weer dichterbij brachten naar de oorsprong van het leven. De trillingen en energieen gaven me heling zoals ik die nog nooit eerder heb mogen ervaren. Het universum, de aarde en al dat wat leeft, we zijn 1!

Ben je benieuwd geworden en wil je dit ook een keer ervaren dan kun je je opgeven via de website voor de volgende ceremonie: http://www.mayateachings.nl/kin-ceremonie/. Ik ga dit zeker nog eens ervaren!

De dingen die ik momenteel doe lijken vanzelf op mijn pad te komen zodat ik dit mag ervaren en mijzelf hierin verder te ontwikkelen. Ook deel ik dit zodat meer mensen hun licht mogen gaan schijnen <3

Liefdevolle groetjes Fabian.