DE REIS IN MIJN HOGERE ZELF

Zonder oordeel waarnemen en open staan voor de dingen die op mijn pad konen. Voornamelijk stem ik mij af op mijn gevoel, mijn hart, mijn intuïtie.

Gisteravond had ik nog geen idee waarvoor ik mij had opgegeven. Een Cosmic Healing Experience. Dat ik weer een reis mocht maken in mijn hogere bewustzijn wist ik toen nog niet. Er komen de laatste tijd weer zulke mooie dingen op mijn pad. Zo heb ik deelgenomen aan een sjamanendrumcirkel, een andere manier van geld verdienen en nu gister ook een kosmische reis samen met Spirits (Gidsen).

Ik heb mijn Spirits nog niet mogen ontmoeten al zijn ze er al lang. Tijdens een begeleide meditatie gebeurde er weer zulke mooie dingen. Na een 10 minuten voelde ik een enorme zwaartekracht in mijn lichaam, zo sterk dat ik afreisde naar de kern van de aarde. Vuur, passie en een levendige energie en dat is wel eens anders geweest in deze periode.

Vervolgens begonnen mijn handen steeds warmer te gloeien. Ik kreeg een stok aangereikt tijdens mijn reis. Geen idee wat dit betekende. Tegen het einde van de reis zweefde ik sky high in ons magische universum tussen alle sterren en planeten. WE ZIJN 1 is wat ik doorkreeg. Ik heb intens genoten. Er is weer gewerkt vanuit het hogere ZIJN. Ik moet nog steeds figuurlijk landen want deze eerste ervaring was net als de andere dingen overweldigend mooi ???

De stok die ik mocht vasthouden kon ik niet verklaren (Wat ik prima vond). Totdat ik het Marjolein vertelde. Bij haar viel had kwartje meteen. 1 stok (een staaf) staan in de Tarot voor actie/passie/vuur. En alle enen in de Tarot staan voor kansen. Kansen die op je pad komen waar je zelf aan dient te werken.

Dus ik laat mij weer verassen ? Spirits, ik hoop jullie binnenkort te ontmoeten. Ik zal wat beter kijken en afstemmen ?