ER IS NIETS ZO KRACHTIG ALS EEN VERANDERING VAN JE MINDSET

ER IS NIETS ZO KRACHTIG ALS EEN VERANDERING VAN JE MINDSET

Je kan veranderen hoe je je kleed.
Je kan veranderen hoe je eruit ziet.
Je kan je kapsel veranderen.
Je kan je naam veranderen.
Maar er is niks zo krachtig als de verandering van je mindset.

De helft van mijn leven maakt dit mij afhankelijk. De behoefte, de gewoonte, de verslaving. Begin dit jaar neem ik het goede voor om hiermee te stoppen, echter mislukt dit na een maand. Het maakt me geen mislukking, het lukt me op dat moment gewoonweg even niet.

Afgelopen week tijdens het seminar wordt er door het publiek ‘onbewust’ een spiegel voorgehouden. Het zette mij na het seminar aan het denken. Het is genoeg geweest, 16 jaar lang dacht ik je nodig te hebben voor een rust momentje of de gezelligheid.

Afgelopen donderdag voor het stilteweekend maakte ik definitief de keuze in mijn hoofd. Ik ben klaar met deze conditionering! Deze vervuiling van mijn lichaam die doodslecht voor mij is. Het is tijd voor verandering, een onafhankelijker leven. Roken is verleden tijd.

Ik neem verantwoordelijkheid voor mijn gezondheid. Ik voel het, nu is de wil daar. Alles is mogelijk ? #gestoptmetroken