Foto’s van en door cursisten – Workshop Basis Fotografie

Ik vond het bijzonder mooi om jullie vandaag de basis van fotografie te mogen leren door te doen!

Ik heb een hoop positieve geluiden gehoord (oke het was koud) en hoop oprecht dat jullie de geleerde stof van vandaag op zullen pakken en het jullie eigen maken zodat jullie een beter belichte foto in de manuele stand zullen maken in de toekomst.

Leuk om te horen dat sommige dingen nu een stuk duidelijker zijn geworden en dat jullie enthousiast zijn geworden om er mee aan de slag te gaan. Mede dankzij jullie heb ik nog meer energie gekregen om mijn hart te volgen en dit voort te zetten!

Deel jullie foto’s, interessante artikelen of stel je vragen als iets niet lukt. Met elkaar kunnen we elkaar naar een hoger niveau tillen!

Dankbaar dat ik jullie heb mogen begeleiden

Mocht je nog iemand kennen, in mei geef ik nog 2 keer deze basisworkshop (dordrecht en Rotterdam). 9 juni zal er een gevorderde workshop fotografie plaats vinden in Rotterdam die aansluit op deze workshop. Je kunt je aanmelden via mijn website. Voor nu even laten bezinken, het boekje nog eens doorlezen en vooral DOEN!

EN BOVENAL HEEL VEEL PLEZIER!

Liefs Fabian