Het eerste bedrijf dat mij gaat sponsoren tijdens mijn wereldreis

VOF Dita Scheepstransport

Zoals de meeste van jullie weten heb ik met hart en ziel als pedagogisch werker op een schippersinternaat gewerkt. En afgelopen maandag ben ik dan ook weer langs geweest. Want voor mij is het niet ‘uit het oog, uit het hart’. Veel kinderen, ouders en collega’s volgen mij via social media en ik ontvang ontzettend veel positieve reacties. Ik loop een hele dag mee en de werkzaamheden zijn mij nog bekend. Ik speel (rennen, wii’en, stoeien, huiswerk maken enz) de hele dag met kinderen, drink een bakje koffie met ouders/collega’s en vertel mijn reiservaringen. 

En gisteren ben ik uitgenodigd door 1 van de ouders van de groep om een bakje koffie thuis te komen doen. We kletsen de gehele middag over van alles en tot slot hebben zij een grote verassing voor mij. De ouders zijn zo geïnspireerd door mijn verhaal, manier van veranderen, positiviteit en hoe ik in het leven sta, dat ze mij willen sponsoren tijdens mijn reis! Ik heb even geen woorden…

Hun letterlijke woorden zijn:

‘We hebben grote bewondering voor hoe jij in het leven staat en dat jij je hart durft te volgen zonder daarbij enige zekerheid te hebben voor de toekomst. Je passie en je verhalen inspireren ons en wij willen jou helpen om zo nog meer mensen te inspireren. Droom, durf, deel’.

Het heeft me weer even bewust gemaakt dat als ik iets wil, ik zelf de verantwoordelijkheid neem voor datgene dat mij gelukkig maakt.

Angela en Richard, bedankt dat jullie dit voor mij willen doen!

Website:
http://www.dita-scheepstransport.nl

Facebook:
https://www.facebook.com/ditascheepstransport/?pnref=lhc

Jullie krijgen een mooie plek met jullie bedrijf op mijn website

Veel Liefs Fabian

Mocht het jou ook leuk lijken om mij te sponsoren in ruil voor reclame op mijn website dan kun je mij bereiken via een persoonlijk bericht. Elke bijdrage wordt zeer gewaardeerd!

I want to share, inspire, connect and travel the world 

 

 

Author Details

Fabian Ruijgrok

Leave A Comment?