HET IS TIJD

5 uur lang heb ik je van begin tot eind mogen aanschouwen. Deze superbloed maan en totale verduistering zal ons verder uit onze comfortzone duwen en ons dwingen veel lagen af te werpen die ons niet langer meer dienen. Ik heb mantra’s gezongen in mijn hoofd en licht gestuurd naar een ieder die dat op dit moment kan gebruiken. Want het komende jaar staat in het teken van licht. Het is tijd om naar binnen te keren en met een liefdevolle blik te kijken wat er zich binnen in jezelf afspeelt. Heb je pijn, draag je lasten met je mee, voel je je leeg of heb je weinig energie, keer dan naar binnen en maak die innerlijke reis, zonder oordeel en met Liefde ¬†Voor mij is het tijd om mijn verantwoordelijkheid te nemen en mijn licht te gaan verspreiden met de kwaliteiten die ik in mij heb om anderen te helpen. Het is tijd…