HET LEVEN VAN EEN LICHTWERKER

De reden dat ik blog en vlog over het proces dat ik afleg in mijn leven is in de eerste plaats een mooi digitaal dagboek voor mijzelf. Daarnaast voel ik de behoefte om dit te delen om anderen te inspireren, wat liefde te sturen in deze wereld en mensen bewuster te maken.

3 jaar geleden las ik in de krant de Keltische betekenis van mijn naam: Fabian, naar de aarde gestuurd om als een Engel voor de mensen te zijn.

Begin dit jaar hoorde ik voor het eerst de term lichtwerker. Iemand die als missie heeft om meer licht, liefde en bewustzijn op aarde te brengen. Het voelde alsof dit over mij ging. Ik las en nam van begin tot eind mijn website nog eens door…Er viel even een moment van stilte en ontroering. Wat een mooi proces! Achteraf leg ik verbindingen

Een aantal kenmerken in het kort:

-De meeste lichtwerkers voelen zich anders.
-Ze hebben meestal een lastige/moeilijke/uitdagende kindertijd achter de rug.
-Voor ze hun levensdoel kennen, zijn lichtwerker rusteloze zielen.
-Lichtwerkers zijn erg empathisch.
-Ze geven meer om een ander dan om zichzelf.
-Ze worden aangetrokken door de pijn van een ander.
-Lichtwerkers zijn gevoelig en zachtmoedig. Ze zijn erg gul beleefd en worden niet snel kwaad. Als ze kwaad -worden laten ze dit niet snel merken.
-Ze geven weinig om materialisme, geld, status en populariteit.
-Lichtwerkers zijn erg vredige mensen.
-Ze hebben een natuurlijk respect voor het leven (dier en natuur).
-Lichtwerkers hebben mediamieke gaven, schrijven, fotografie, yoga, healing, astrologie, schilderen etc.

De afgelopen jaren heb ik intense innerlijke processen doorlopen. Ik heb vaste patronen onder ogen gezien en heb deze veranderd omdat ik toe was aan verandering. Ik heb mijn pijnen, angsten en beperkende overtuigingen erkend, omarmd en liefdevolle aandacht gegeven. Hierdoor konden oude donkere/lage trillingen losgetrild worden zodat ze naar boven kwamen om er uiteindelijk licht en liefde voor in de plaats te brengen.

Ik voel in mijn hart dat het mijn levensmissie is om liefde en licht in de wereld te verspreiden. Om anderen te helpen die zoekende zijn naar verandering in hun leven. Als inspiratiebron, voorbeeld en gelijke. Ik heb al zoveel mooie berichten mogen ontvangen van mensen, verbindingen die zijn ontstaan, dingen die op mijn pad komen, en mensen die behoefte hebben aan hulp omdat ze in een lastige situatie zitten.

Hiermee voel ik me niet meer of minder dan wie dan ook  Naar mijn mening heeft iedereen een missie op de wereld en dit is de mijne.

Want datgene waar je hart sneller van gaat kloppen of de droom die je zolang koestert maar nog niet gedaan hebt, het is mogelijk! Sluit je ogen eens en leg je hand op je linkerborst. Stel de vraag aan jouw hart: ‘Wat maakt mij werkelijk gelukkig?’ Voel maar ipv denken, je hart weet het namelijk al lang.

Namasté