Het resultaat van een geweldig uitverkocht seminar uit het hart

Het afgelopen seminar in Rotterdam…Wauw! Wat was het weer gaaf om dit te mogen doen. En wat een leuke, positieve, interactieve mensen waren er aanwezig met elk een eigen verhaal.

Ik heb een hele hoop mooie reacties gekregen van mensen die geïnspireerd zijn geraakt door mijn seminar. Ok, het liep ietsje uit dus een leerpuntje die ik weer mee kan nemen. Ik wil dan ook graag alle info delen. Reizen, fotografie en mijn proces daar valt ook zoveel over te vertellen 😉 Iets korter en bondiger de volgende keer 🙂 Het blijft ook voor mij een proces, het was mijn 2e keer!

Vanmorgen was ik al weer op tijd wakker want ook weer na dit seminar bruis ik nog meer van positieve energie en lees ik 2 reacties naar aanleiding van gisteravond:

‘Wat een fantastische seminar heb ik gehad van Fabian Ruijgrok. Je bent een geweldig en inspirerend mens. De foto’s en video’s waren super! De ontroering en passie waren zichtbaar aanwezig en iedereen was laaiend enthousiast. Met 2 groepsleden heb ik kennisgemaakt en fb uitgewisseld om t.z.t. nog een keer te contacten en ervaringen uit te wisselen.

Tnx, Fabian & Marjolein
#helptookgoed
#tegeneendepressie

EN

Hey Fabian, Het seminar was echt leerzaam, interessant en bovenal inspirerend! Ik zou je seminar iedereen met een passie voor reizen en fotografie aanraden. Enorm bedankt voor de leuke en leerzame avond 😀

Bedankt voor jullie berichtjes Heidi en Andrej

Daarnaast heb ik complimenten mogen ontvangen zoals:

Inspirerend
Positieve vibe
Authentiek
Praktisch
Bewonderenswaardig
Informatief
Vanuit het hart
Motiverend
Persoonlijk
Goede ideeën
Leerzaam
Prettige stem
Horizon verbredend
Onverwachts

Mensen zijn geraakt, geïnspireerd en raken enthousiast om datgene te doen wat hen gelukkig maakt!

Dus met een voldaan gevoel kijk ik terug op mijn 2e seminar en kijk ik uit naar de volgende keer op 23 september in Rotterdam. Heb je ook interesse dan kun je je aanmelden via info@photographerontour.nl

Voel je vrij om dit bericht te delen/taggen met avonturiers, fotografen en mensen die ervan dromen maar nog niet de stap hebben durven zetten om langere tijd op reis te gaan zodat ik ook hen kan inspireren vanuit het <3

Liefs Photographerontour.

Author Details

Fabian Ruijgrok

Leave A Comment?