IK REIS 78 DAGEN DOOR NOORWEGEN VOOR NOG GEEN 700EU! I DID IT MY WAY

Voorlopig de laatste blog vanuit het prachtige Noorwegen.

78 dagen in vrijheid gaan en staan waar ik maar wilde door Noorwegen. Het was een onbeschrijvelijk eerste deel van mijn wereldreis en het hoofddoel is dubbel en dwars behaald: Gaan in vrijheid, en dat heb ik ervaren zeg!

In deze 11 weken heb ik plannen uitgewerkt, uitgevoerd en bijgesteld, om deze reis mogelijk te maken. De 2e en 3e grootste passie in mijn leven combineren, fotografie en reizen!

Zo heb ik 28 nachten gratis geslapen in hostels, 24 nachten in een tent in de bergen, 16 in de auto en 10 nachten betaald.

Mijn auto heeft grotendeels gratis gereden en zo ook bijna al mijn boodschappen zijn betaald zonder mn spaarrekening aan te raken op dus zo’n 700eu na. Iets wat ik thuis al makkelijk aan vaste lasten kwijt was PER maand.

Het was gelukzalig, inspirerend, creatief, soms afzien, doen, focussen, herpakken, motiverend, tot rust komen, een innerlijke reis, ideeën creëren, ontspannend, inspannend, mijn hart volgen, delen, verbinden, ontmoeten, denken in mogelijkheden, inspiratie opdoen, culturen ontdekken, gemis, grenzen verleggen, grenzen stellen, opgaan in de natuur, mediteren, rijkdom, inspireren, vastleggen van de schoonheid, plezier, doorzetten, overleven, zijn, zelfzorg, bijna geen tijdsbesef, helpen, intuïtief, kortom voor mij GELLUKKIG LEVEN .

Reizen door Noorwegen (en andere landen) hoeft dus niet duur te zijn en ik ben op de mooiste plekken van Noorwegen geweest.

Ik kijk nu al uit naar Zuid Amerika per 4 november om mijn wereldreis voort te zetten.

Nog voor de reis naar Zuid-Amerika zal er een website online komen waar mijn mooiste reisfoto’s gratis te downloaden zijn voor particulieren en bedrijven gedurende mijn reis.

Ik wil vooral foto’s gratis delen. Zodat mensen deze gratis (of evt. een vrijwillige kleine donatie) kunnen zien, downloaden en de verhalen van over heel de wereld kunnen lezen. Ik heb als persoon en fotograaf zelf ook mogen krijgen/gebruiken van anderen dus wil dit idee van delen voortzetten en teruggeven. Leven vanuit het hart 

Ik ben opzoek naar mensen en bedrijven die mij kunnen en willen sponsoren/doneren om dit alles te bewerkstelligen.

In ruil daarvoor kan ik dit idee voortzetten. Een bedrijf zal ik vernoemen op mijn website, facebook en instagram  met link en/of een sponsorlogo op mijn website.

Ik heb in 3 maanden tijd al meer dan 3000 trouwe volgers op social media dat met de dag groeit. Het bereik is nu al meer dan 3.000. Mijn dank daarvoor is groot want ik wil delen, inspireren, bereiken en verbinden.

Veel liefs Fabian, Photographerontour.

 

 

Author Details

Fabian Ruijgrok

Leave A Comment?