MAN ON A MISSION <3

Op dit moment begin ik aan het tweede hoofdstuk van mijn boek met als hoofdthema ‘Depressie’. Een boek waarin mensen die worstelen met een depressie zich zullen herkennen. Het wordt een mix tussen mijn depressie verleden en hoe ik daarin verandering heb gebracht. Ik heb dieptepunten ervaren, strijd geleverd, veranderingen aangebracht, verantwoordelijkheid genomen wat uiteindelijk resulteerde in een beter leven voor mijzelf.

Volgend jaar zal ik hiervoor een nieuwe website lanceren om anderen te helpen op verschillende manieren. Ik heb een berg aan ervaring dus begrijp als geen ander hoe het is om je depressief te voelen. Daarnaast heb ik een sterk empatisch vermogen en bezit ik kennis en tools die tot andere inzichten kunnen leiden. Daar ben ik zelf het levende bewijs van.

Laat ik voorop stellen dat ik niet hét antwoord heb, want die is er niet in één eenduidig antwoord. Dit antwoord zit in je zelf. Wel kan ik me in je inleven en mijn hulpbronnen aanreiken, je dient zelf de keuze te maken of je daadwerkelijk wilt veranderen.

Omdat geld niet mijn focus is zal ik voor mijn boek en verschillende mogelijkheden om jou te helpen niet de jackpot vragen. Mijn focus ligt op Liefde en in het bijdragen aan een betere wereld om zoveel mogelijk mensen te helpen vanuit het hart <3 Ik heb er zin in!

Liefs Fabian