Mijn laatste werkdag

Vanmorgen word ik wakker met tranen die rollen over mijn wangen. Ik droomde over mn laatste dag op het werk en het afscheid nemen van 2 jongens op de groep waar ik werk. Ik mag deze jongens erg graag, de een vraagt of ik niet nog wat langer kan blijven terwijl de ander zegt: dag lief vriendje…en dan wordt ik wakker. Ik neem aan dat mn hersens druk bezig zijn deze weken.

En helaas is deze droom ook werkelijkheid. Vandaag mijn laatste werkdag op het schippersinternaat . Het werk wat ik met mijn hart en ontzettend veel plezier heb gedaan. Met de jongere kinderen ook zelf even kind zijn en meespelen (zit meer betekenis achter natuurlijk). Met de 10 plussers (want pubers vinden ze een rotnaam) chillen en kletsen over de dagelijkse dingen die en hen bezig houden. En de oudere (kinderen) probeer ik inzichten te vergeven wbt school, relaties en het dagelijkse leven.

Miljoenen mensen gaan met tegenzin en hoofdpijn naar hun werk. Ik ging elke dag met enthousiastme en passie naar het werk en toch kies ik ervoor om dit werk op te zeggen. Dit toont wel aan hoe groot mijn droom is voor een wereldreis. Dus de vraag voor jezelf is, waar word jij gelukkig van? Wat passioneerd jou in je leven?

Vandaag dus een lach en een traan en een hoop mooie herinneringen die ik mee zal nemen.

Ik ga dit werk, de kinderen, ouders en collega’s missen! Dankjulliewel

 

screenshot_20161022-171254

 

 

Author Details

Fabian Ruijgrok

Leave A Comment?