PRECIES 2,5 JAAR GELEDEN POSTE IK DIT BERICHT

‘My goal is to create a life that I don’t need a vacation from’

Niet wetende dat dit ook daadwerkelijk zou gaan gebeuren. Na mijn reis was het duidelijk voor mij dat er verandering nodig was in mijn leven en ik zelf kon daar als enige verantwoordelijkheid voor nemen. Ik heb naar waarheid mijn hart durven volgen en dat maakt dat ik dit na 2,5 jaar bereikt hebt.

Ik kan en wil me niet meer voorstellen hoe het is om 40 uur te werken, 40 weken per jaar en dat 40 jaar lang! Zodat ik 1 keer per jaar op vakantie kan om bij te komen omdat ik de rest van het jaar in een sneltrein zit van de maatschappij om alles bij te benen en elke maand een hoop geld af moet staan aan een groot huis en vaste lasten. Ik wilde niet meer mee in deze flow van de maatschappij. En dan heb ik het ecologische aspect en vele voordelen van een tinyhouse nog niet eens benoemd. Ik weet dat deze manier van leven niet voor iedereen weggelegd is en toch is dit wel mijn weg. Dat ik een mooi en inspirerend voorbeeld mag zijn om te laten zien dat jij de creator bent van jou leven! Ik voel me dankbaar, trots en moedig dat ik mijn hart volg omdat dit mij gelukkig maakt

Elke dag is weer een nieuwe dag waar ik mag kiezen wat ik wil doen. Ik ga genieten van onze tinyhouse die staat voor vrijheid. Over 4 nachtjes gaan we erin en mag ik verder met het schrijven van mijn boek om andere mensen te helpen.

I created a life that I don’t need a vacation from ????

Namasté ?