Sam en Anne…het juiste moment

Ik ben rond 8u op de preekstoel en het weer is zonnig. Ik heb me ingesmeerd met zonnebrand. Gisteren niet want het was bewolkt. Eenmaal onderweg een strakblauwe lucht en geen zonnebrand te bekennen. Dit resulteert in een tomaat rood hoofd en een vervelde neus want die staat bij mij het dichtst bij de zon.

Vandaag een stralende zon toen ik vertrok dus zonnebrand all over. Begint het rond 10u keihard te regen wat resulteert in prikkende ogen door een rivier aan water gecombineerd met zonnebrand.

Maar vandaag was ik op het juiste moment, op de juiste plek en het juiste tijdstip.

Ik heb een aanzoek gefotografeerd op de Preekstoel, ‘toevallig’ was ik daar. Ik vond het zóóó bijzonder. Ik had uiteraard mn camera bij dus heb geen seconde getwijfeld wat resulteerde in een aantal mooie platen.

Ik heb het koppel naderhand nóg blijer gemaakt door de fotos te laten zien. De jongeman was aangenaam verrast want hij had helemaal niet gedacht aan het vastleggen van dit moment. En de jonge dame was geëmotioneerd . Ik heb hun email genoteerd en stuur de foto’s over enkele dagen toe .

Dit waren overigens mn enige foto’s van vandaag want het regent al van 10 tot nu. Sam had zijn aanzoek aan Anne goed gepland want 10min daarna begon het dus met plensen!

Ik vond het zo bijzonder.

Ik heb net mn tent voorzien van een nieuw laminaat aan vuilniszakken met plakband want het water begint te stijgen. Als ik een hoogwaterbroek had van vroeger hoefde ik me nergens zorgen om te maken.

Ik luister momenteel lekker een muziekje van in mijn tent en ga zo heerlijk verder met lezen in het boek van Frank Jansen.

Benieuwd wat me vanavond en morgen weer te wachten staat.

Groetjes vanuit Noorwegen.

Author Details

Fabian Ruijgrok

Leave A Comment?