Recensies

Margo 

Gisteren ben ik naar een seminar gegaan van Fabian Ruijgrok die ging over ”Hoe verdien je reisgeld met fotografie”. En ik kan verklappen dat het zoveel meer was dan dat!

Fabian heeft een enorm gaaf en bijzonder verhaal die hij met ons heeft gedeeld. Niet alleen over zijn reis, maar ook de reden en de achtergrond daarvan. Hij nam ons mee in zijn voorbereiding, in de mentale reis die hij heeft gemaakt, maar ook in de minder leuke momenten die hij heeft beleefd tijdens zijn reis. We hebben filmpjes mogen zien van verdriet, maar ook van intens geluk. Het heeft mij echt een bijzonder gevoel mee naar huis gegeven. Fabian is iemand die écht zijn hart volgt. Hij leeft echt van dag tot dag. En dat ik dat heb mogen zien in 1 seminar,  dat was echt bijzonder zo puur. Misschien wel bizar.

Mocht hij binnenkort nog een seminar geven, en dit is geen reclame, maar het woord van een hele blije blogger, raad ik ZEKER aan om te gaan. Het is zoveel meer dan een simpele uitleg over de praktische details, het is een verhaal. Een persoon die trots op over wat hij heeft bereikt, en zijn kennis graag deelt met anderen zodat zij ook kunnen meegenieten.

HEIDI 

Wat een fantastische seminar heb ik gehad van Fabian Ruijgrok. Je bent een geweldig en inspirerend mens. De foto’s en video’s waren super! De ontroering en passie waren zichtbaar aanwezig en iedereen was laaiend enthousiast. Met 2 groepsleden heb ik kennisgemaakt en fb uitgewisseld om t.z.t. nog een keer te contacten en ervaringen uit te wisselen. Tnx, Fabian!

Groetjes Heidi
#helptookgoedtegeneendepressie

ANDREJ 

Hey Fabian, Het seminar was echt leerzaam, interessant en bovenal inspirerend! Ik zou je seminar iedereen met een passie voor reizen en fotografie aanraden. Enorm bedankt voor de leuke en leerzame avond

Groetjes Andrej

SUZANNE 

Vanuit Italië ben ik gekomen naar je seminar omdat ik veel overeenkomsten zie tussen onze manier van leven. Ik ben misschien een uitzondering op de rest, ik ben namelijk niet gekomen om uit mijn comfortzone te stappen maar puur omdat ik verbinding voel met je levenswijze, omdat het ook mijn levenswijze is. Het schepte een soort herkenning. Jij geeft seminars om te inspireren, en dat inspireert mij weer. Misschien wel omdat ik ook graag zoiets zou willen doen zoals jij doet.

Blij dat ik er bij was Fabian!!! Een en al herkenning. Je moed en doorzettingsvermogen hebben mijzelf ook weer sterker gemaakt! Zoals ik al zei, juist die tegenslagen maken het leven ook weer zo vol mogelijkheden, het gaat erom hoe je ermee omgaat… Heel mooi hoe je dat hebt weten vorm te geven en hoe je door je kwetsbaar op te stellen inspireert! Voor iedereen die uit de comfortzone wil stappen: must go!

Joyce 

Gisteren avond naar het verhaal van Fabian Ruijgrok mogen luisteren! Wat een geweldig inspirerende man, En wat een verhaal! Het is een echte eye opener geweest! Dankjewel daarvoor, ik raad daarom ook iedereen aan om een keer zijn seminar bij te wonen! Follow your dreams 

Liefs Joyce

ELISAH 

Je hebt me zeker geïnspireerd! Ik heb meteen mijn wensen omgezet in acties: ik ga workshops/lezingen geven over leven zonder afval, minimaliseren en duurzaam reizen.

Dank je voor het zetje in de rug!

Groetjes Elisah

DIRK 

Hoi Fabian,  jou seminair heeft mij nogal een positieve flow bezorgd. Met de inspiratie van jou verhaal en je presentie ben ik zelf ook actie gaan ondernemen met het volgen van mijn hart en nu wil ik vragen of jij mij wil en kan helpen. In het kader van verbintenis, inspiratie en netwerken wil ik 26 januari 2018 een reisborrel organiseren. Deze borrel is bedoeld voor mensen die graag reizen, op de bolle fooi reizen, bacpackers, en geintreseerden. Het is de bedoeling dat die avond reiskennis wordt uitgewisseld onder het genot van een hapje, drankje, muziek (dj) en er komt een (oude) reisboekenbeurs. Nu wil ik voor deze avond ook gastsprekers hebben en mijn vraag aan jou is of jij een van deze gastprekers wil zijn? Ik hoor graag van je!

Groetjes Dirk

Daarnaast heb ik complimenten mogen ontvangen zoals:

‘Een verhaal waar iedereen iets uit kan halen’

‘Het seminar bevatte nog meer verhaal/proces dan ik van tevoren bevatte’

‘Ik ben nu nog meer gemotiveerd om te gaan reizen’

‘Goede afwisseling tussen verhaal en visuele aspecten’

‘Ik voelde dat het vanuit je hart kwam, prachtig!’

Inspirerend
Positieve vibe
Authentiek
Praktisch
Bewonderenswaardig
Informatief
Vanuit het hart
Motiverend
Persoonlijk
Goede ideeën
Leerzaam
Prettige stem
Horizon verbredend
Onverwachts

I want to share, inspire, connect and travel the world ♥