Trailer check, Klusteam check, Foto Check!

Vrijdag 15 september halen we de trailer op in Asten en brengen deze naar een loods in Brielle waar we onze tinyhouse zullen bouwen. Op mijn FB vindt je hier een filmpje van. En intussen zijn ook de eerste bouwmaterialen geleverd.

Simon, de vader van Marjolein is de motor van ons drieën wat betreft klus ervaring.

Ik zelf heb 2 linker handen als het op bouwen aankomt maar heb vertrouwen in het leerproces. Ook hier ligt de sleutel, DOEN! Ik heb er nooit de tijd voor gehad toen ik een vaste baan had. Nu vraag ik me af waar ik de tijd vandaan zou moeten halen om 40uur te werken. Deze vrijheid is mij meer waard dan een maandsalaris.

Marjolein klust ook gewoon mee, een vrouw met spierballen! Daarnaast houdt zij financiën bij en zorgt ze ervoor dat de planning soepel verloopt. Oja, en ze houdt de positieve sfeer erin in met haar flauwe grapjes 😛

Deze week gaan we dan echt starten met de bouw, we hebben er zin in!

Groetjes photographerontour 🙂

 

Author Details

Fabian Ruijgrok

Leave A Comment?