Transformatie programma

Transformatie-programma 2019 Yoga en coaching in Nederland

 Ben jij toe aan verandering in je leven?

Meld je dan aan voor dit life-changing programma. Intensief werken we samen in een veilige setting. Lees hoe andere het programma hebben ervaren.

Een 6-daagse transformatie-programma

Zondag 10, 17 februari, 10, 17, 24, 31 maart
OF
Z
aterdag 11, 18, 25 mei, 1, 15, 22 juni

 yurt tinte

In een knusse yurt in Tinte (Zuid-Holland) komen we in de ochtend samen. Iedere dag staat in het teken van een thema die zich in de loop van het programma in een logische volgorde opbouwt. We starten de ochtenden met een speciale yogales afgestemd op het thema van de dag. Je gaat op je mat liggen en je wordt begeleid door de les heen en je voelt meer ruimte in je lichaam ontstaan. De oefeningen zorgen voor een ontspannende en open mindset. Je voelt je meer verbonden met wie je in werkelijkheid bent. Hierdoor aarden we goed en kunnen we goed in diepere lagen komen van ons onderbewuste waarmee we in het middagprogramma aan de slag gaan.

warrioryogalesnamasté

Na de yogales volgt een lunchpauze. Tijdens de pauze is er tijd om even een frisse neus te halen in de omgeving of gezellig te kletsen met groepsgenoten. Je zal merken dat er bijzondere verbindingen ontstaan.

transformatie

coaching

In het middagprogramma ontdek je nieuwe inzichten over jezelf in de coachingworkshop. Onder begeleiding van twee coaches werken we aan je bewustwording, zelfontwikkeling en zelfheling. Met behulp van technieken vanuit de NLP, hypnotherapie en yogafilosofie zul je een ware transformatie maken. Het enige dat daarvoor nodig is, is de wil om te veranderen.

Dit transformatie-programma is hetzelfde programma als onze transformatiereis. We hebben gekozen om dit op te splitsen in 6 losse dagen om ook mensen een kans te geven die bijvoorbeeld niet met het vliegtuig op reis willen/durven of zomaar een week vrij kunnen nemen van hun werk. Ook is de reis betaalbaarder omdat we dit programma goedkoper aanbieden.

yoga

Heb je dromen, kwaliteiten en talenten maar laat je je tegen houden door je angsten?

Dan is het de hoogste tijd om hier verandering in aan te brengen tijdens het transformatie-programma! En soms heb je net dat zetje nodig om daadwerkelijk in actie te komen tot datgene wat je gelukkig maakt. Tijdens deze innerlijke reis onderzoeken we stap voor stap naar mogelijkheden die binnen jou bereik liggen aan de hand van de volgende themadagen:

- Dag 1 ZELFKENNIS
De kracht van verbinding met jezelf en anderen    

- Dag 2 HET HIER & NU
Identificatie vs bewustzijn

- Dag 3 GEWENSTE SITUATIE
Op zoek naar het diepste verlangen van jouw hart

- Dag 4 WAARDEN
De koers van je leven

- Dag 5 HINDERNISSEN & HULPBRONNEN
Van beperkingen naar mogelijkheden

- Dag 6 DOELEN & SMART OUTCOME
Het realiseren van je diepste verlangen

GA JIJ MET ONS MEE OP INNERLIJKE REIS?

JA IK DOE MEE

Yoga, coaching, prachtige locatie, uitdagende oefeningen, verbinden met gelijkgestemden.

Herken jij jezelf hierin?

 • Kom je tijd te kort om te doen wat je echt wilt?
 • Mis je focus?
 • Ervaar je onrust?
 • Laat je je door anderen leiden en voelt het alsof je niet meer de baas bent over je eigen leven?
 • Voel je je overspoelt door alles om je heen?
 • Moet en vraag je veel van jezelf?
 • Mis je energie voor de leuke dingen?
 • Voel je je onzeker of angstig om te doen wat je gelukkig maakt omdat je jezelf klein maakt of niet durft laten zien?

....dan is deze reis voor jou!

Wil jij... 

 • Meer rust zodat je jezelf weer kan terugvinden en daardoor je doelen bereikt?
 • Van hectiek naar balans en rust?
 • Vrijbreken van je belemmerende overtuigingen waardoor je je licht weer kan laten schijnen?
 • Van angst naar durf?
 • De troebel in je mind transformeren naar helderheid, vrijheid en ruimte?
 • Van te kort naar onbeperkte mogelijkheden?
 • Je zorgen opzij zetten en herinneren wie je in werkelijkheid bent?
 • Van worden geleefd naar leven?
 • Op onderzoek naar je ware unieke zelf?
 • Je hart volgen en zo je doelen bereiken?
 • Van doen naar zijn en van zijn naar doen?

....dan is deze reis ook voor jou!

Wie zijn wij & waarom deze reis?

 Marjolein

marjolein"Ik heb in de laatste jaren verschillende spirituele (yoga) reizen gemaakt en opleidingen waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat gedaan. Het geeft mij zoveel verrijking in de zin van tijd voor mezelf nemen, ontspanning, de diepte in mezelf zoeken, energie. En door de stilte en door me af te sluiten voor de prikkels van buitenaf, vond ik iedere keer weer een stukje meer van mezelf en kon ik steeds meer belemmerende overtuigingen die mij tegenhielden om mijn hart te volgen loslaten. Want ik ben niet mijn overtuigingen. Ze mogen er zijn en op het moment dat ze me niet meer dienen, dan neem ik afscheid van ze.

Mijn droom is om de ervaring van zo’n spirituele reis, waarbij zelfontwikkeling centraal staat, te delen met andere mensen. En in het kader van denken naar DOEN, organiseren Fabian en ik samen deze transformatiereis met yoga- en coaching nu ook in Nederland in losse dagen om het mogelijk te maken voor nog meer mensen.

De afgelopen jaren heb ik me omgeschoold waardoor ik nu mensen begeleid in yoga, coaching en hypnotherapie."

Fabian

fabian

"Ik heb 2 jaar geleden na mijn coaching-opleiding het roer omgegooid, dankzij de interventietechnieken heb
ik mijn angsten overwonnen en beperkende overtuigingen losgelaten. Dus in plaats van anderen de schuld te geven dat dingen niet lukte of te wijzen naar het systeem, heb ik er bewust voor gekozen om zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor de dingen die mij gelukkig maken in het leven door te doen!

Ik heb mijn vaste baan opgezegd, mijn huis gecanceld en heb langere tijd gereisd. Deze ervaringen heb ik meegenomen naar Nederland en zijn nog steeds van invloed in mijn dagelijkse leven. Door eigen levenservaringen en mijn coaching-opleiding inspireer ik nu anderen om hun hart te volgen.

De website van mijn innerlijke reis deel ik op mijn website www.photographerontour.nl."

Samen zijn we een super-team. We hebben een zelfvoorziendend tiny house gebouwd en onze vaste baan opgezegd. Hierdoor hebben we meer vrijheid gecreeerd om te doen wat ons gelukkig maakt. En daar valt het organiseren van dit programma ook onder. Dit is onze passie!

groepsreis

Dit transformatie-programma is een reis om jezelf te ontdekken. Tijdens de reis sluit je je af voor de prikkels van buitenaf. Want in de stilte en met de juiste vragen, vind je je antwoorden. Als je tot rust bent met een kalme mind en innerlijke vrede in je hart, vind je de inspiratie en antwoorden om je doel of zielsmissie te vinden en te bereiken. Je gaat naar je verlangens, je wens, je levensmissie. Je onderzoekt wat je nodig hebt om deze missie te leven en wat je tegenhoudt om datgene te doen wat jou gelukkig maakt.

Belangrijke kernwoorden voor dit programma zijn: diepe ontspanning, zelfliefde, vrijheid, zelfvertrouwen, luisteren naar jezelf.

Wat gaan we doen?

De dagen zullen er ongeveer zo uit zien (wijzigingen voorbehouden):

 • 10.00 uur Yoga
 • 12.00 uur Lunchpauze
 • 13.30 uur Coachingworkshops
 • +/- 17.00 uur Einde

Er is plek voor maximaal 8 deelnemers. Op deze manier hebben we met twee coaches voldoende persoonlijke aandacht voor iedereen!

Iedere dag starten we de dag met yoga. Aansluitend is er een lunchpauze. In de middag is er een coachingworkshop. Iedere dag staat in het teken van een thema die zich in de loop van het programma in een logische volgorde opbouwt.

fabian en marjolein

Yogalessen

De yogalessen (flow, hatha, restorative, meditatie, ademhalingsoefeningen) zijn gericht op liefdevolle aandacht voor je lichaam en geest, de yoga zorgt ervoor dat je de stilte in jezelf vindt en hebben een persoonlijke aanpak. Met speciale thema-meditaties verdiepen we de yoga-practice die aansluiten aan de coachingworkshops. De yogalessen zijn ook ontworpen om jouw yogabeoefening verder te ontwikkelen, ongeacht het niveau waarmee je instroomt. We hebben beschikking over een ruimte in een prachtige yurt met yogamatten en allerlei yogaprops dus je hoeft geen yoga attributen mee te brengen.

Coaching-workshops

Tijdens de coachingworkshops ga je jezelf ontdekken. Wat is mijn diepste verlangen? Je hart volgen, hoe doe ik dat? Wat maakt mij gelukkig? Wat houdt me tegen om te doen wat mij echt gelukkig maakt? Hoe kan ik meer tijd maken voor datgene waar mijn hart van gaat zingen? En natuurlijk, niet onbelangrijk, hoe pak ik dat aan?

Het verblijf tijdens dit transformatie-programma

In Tinte staat een prachtige yurt van Erik en Pauline. De yurt is voorzien van houtkachel, aparte buitenkeuken en composttoilet. Deze mensen stellen hun mongoolse yurt beschikbaar die zij afgelopen jaar hebben geplaatst op hun eigen landgoed. Ook is er een prachtig voedselbos, weiland met paarden die loslopen en een moestuin waar het rijk groeit aan eigen groente, kruiden en vruchten. Een heerlijke omgeving om even lekker in de natuur te zijn.

Eten en drinken

Tijdens het yoga- en coachingprogramma verzorgen wij water, thee en iets lekkers.

Zorg er voor dat je niet te zwaar ontbijt i.v.m. de yogales in de ochtend.

Heb je (dieet)wensen of allergiën met betrekking tot het eten, geef dat dan door in het inschrijfformulier. Dan houden we hier rekening mee.

JA IK DOE MEE

Data en tijdschema 

Het 6-daagse programma is van 10.00 tot +/- 17.00 uur.
Je kunt kiezen uit:

zondag 10, 17 februari, 10, 17, 24, 31 maart
OF
zaterdag 11, 18, 25 mei, 1, 15, 22 juni

Prijzen deelname 6 daagse transformatieprogramma

€ 575,- Early bird tot 2 januari 2019 /  € 675,- Regular na 2 januari 2019

Inclusief:

 • 6 yogalessen in de ochtend (flow, hatha, restorative, meditatie, ademhalingsoefeningen)
 • 6 coachingworkshops in de middag
 • Notitieboekje
 • Gebruik van yogamat en yoga-props
 • Gelegenheid tot vragen stellen als je in je ontwikkeling ergens tegen aan loopt
 • Begeleiding van twee coaches en één yogadocent
 • Onbeperkt thee, water en wat lekkers tussendoor
 • Transfer van en naar bushalte Brielle (indien nodig)

Aanmelden en betaling

Zeg jij, ‘ja, ik doe mee!’?

Volg dan de volgende stappen:

 1. Vul het aanmeldingsformulier in
 2. Maak je betaling over naar bankrekeningnummer NL55 INGB 0702 9656 93 (t.n.v. Mw M Groen) onder vermelding van je volledige naam en “Transformatie-programma 2019”.

Heb je vragen?
Stuur dan een mailtje naar info@photographerontour.nl

Of bel naar 06-28319932

Namasté Fabian & Marjolein