ONZE GEORGANISEERDE TRANSFORMATIEREIS VOLGEND JAAR WEER ??

De transformatiereis steeg boven onze verwachting uit! Gisteren waren de laatste yoga- en coachingworkshops. Onze uitstraling op deze foto geeft weer wat het organiseren en uitvoeren van onze droom betekende.

We hebben ons doel behaald met ons programma en hebben prachtige complimenten gehad over deze reis! Kijk hier de aftermovie: Transformatiereis Portugal 2018

Mensen die een carrière switch gaan maken in de toekomst, mensen die lasten van het verleden hebben losgelaten waardoor ze zich lichter voelen en hun energie en aandacht kunnen geven aan dingen die er voor hun toedoen in het leven, mensen die zich lichamelijk sterker voelen en gezonder om willen gaan met hun lichaam. Mensen die meer zelfvertrouwen hebben gecreëerd, grenzen hebben leren stellen voor zichzelf, de behoefte om thuis yoga en meditatie voort te zetten, andere keuzemogelijkheden hebben gecreëerd, verbinding/contact hebben durven maken met hun ware zelf en anderen, meer zelfliefde, harmonie en zelfacceptatie hebben ervaren, ontdekt hebben waar de focus voor hen ligt, en mensen die een pad hebben gelegd van hun hoofd naar hun hart.

En dit alles in een veilige groep en setting. Een prachtig programma waarbij de thema’s van yoga in de ochtend overlopen in de coachingworkshops van de middag. Een prachtige week in Portugal zonder oordeel en met liefdevolle aanwezigheid ?

Volgend jaar gaan we weer een week organiseren dus wellicht is dat het moment voor jouw om te veranderen?

Wij voelen ons dankbaar en trots en willen alle deelnemers ontzettend bedanken. Voor hun vertrouwen, liefdevolle intenties, inzet en moed om deze innerlijke reis aan te gaan! We hebben GENOTEN ???❤???

Nu gaan we samen nog even genieten van een week Portugal.

Liefs Fabian en Marjolein

Blog tijdens de transformatiereis:

ONTROERD, DANKBAAR EN DIEPGERAAKT

Nu 3.06 word ik wakker met een ontroerend warm gevoel. Een traan van geluk voel ik mijn kussen raken. De transformatiereis is boven verwachting prachtig.

Want WAUW, wat voel ik mij dankbaar voor de processen die hier gaande zijn. En dat terwijl we pas net de 3e dag achter de rug hebben.

Mensen die inzichten verkrijgen, verbindingen die ontstaan, mensen die uitspreken veiligheid te ervaren om zonder oordeel waar te nemen en te mogen ZIJN, emoties die naar boven komen, helende processen, spiegels die worden voorgehouden, angsten en pijn die mensen durven te doorstaan ? Het raakt mij en Marjolein diep.

Iedereen die op zijn of haar pad bezig is met persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Dankbaar dat we met yoga en coaching mogen bijdragen aan persoonlijke processen.

De onderlinge verbindingen zijn werkelijk waar een sprankeling voor onze ogen, de liefdevolle woorden een muziek in onze oren en de energieën voelen ongekend goed, veilig en vertrouwd aan. Onvoorwaardelijke verbindingen vanuit het hart ?

En ik voel me ontzettend trots dat ik dit samen met Marjolein mag doen ? We vullen elkaar aan, hebben beide onze kwaliteiten en geven het beste van ons aan alle deelnemers ??

NAMASTÉ ?