WAT BEGON ALS TEKENING, STAAT NU ALS EEN HUIS

Eind 2016 na het reizen heb ik de afspraak met mijzelf gemaakt om nooit meer in de ratrace van de maatschappij deel te nemen zonder dat ik hier zelf bewust voor kies! Ik wil en zal in mijn eigen flow leven ?

Samen met Marjolein zijn we een pad ingeslagen die net als het opzeggen van onze vaste baan in loondienst bijzonder uitdagend was. Daar was moed, geduld, onderzoek en actie voor nodig.

Tijdens het reizen ervaarde ik avontuur, vrijheid en stapte ik buiten mijn comfortzone dat resulteerde dat ik me gelukkiger voelde. Ik reisde innerlijk ook steeds meer naar mijn hart. En die innerlijke reis heb ik in NL weten te vertalen en voort weten te zetten door me simpelweg af te vragen wat maakte me tijdens die reis zo gelukkig? Het was de vrijheid omdat elke dag een avontuur opzich was, Ik kon gaan in vrijheid omdat niks gepland was en er van alles kon gebeuren, niet 1 dag ervaarde ik als hetzelfde, avontuur! Veel stond haaks op wat ik hiervoor dacht dat me gelukkig maakte. Bijvoorbeeld een vaste baan die me financiële zekerheid bood en tegelijkertijd voelde ik me daardoor gevangen, een slaaf vd maatschappij. Het woord ‘vaste’ baan zegt het al, het zette me vast. Hierdoor kwam ik in een sleur van 5 dagen werken, sporten en iets leuks doen met vrienden en familie. Tijdens mijn reis was ik elke dag vrij om te gaan en staan waar ik wilde, kon ik doen wat ik wilde want de wereld lag aan mijn voeten. En zo voelt het vandaag nog steeds. Ik kan verder aan mijn boek, ik kan verder aan het tinyhouse, ik kan verder aan het transformatieprogramma, ik kan verder met online geld verdienen, ik kan de natuur in, ik kan naar vrienden en familie, ik kan doen wat mij gelukkig maakt, Vrijheid!

Angsten lieten me vaak tegenhouden om te doen wat ik daadwerkelijk wilde. Dus was het eng? Ja! Was het lastig? Ja! Was dit het allemaal waard? Ja! Dit is waar mijn hartje van gaat kloppen ?

De bouw van ons tinyhouse was alles behalve makkelijk. We waren onwetend en het werken met gereedschap was onwennig, de wereld van ons eigen huis bouwen was onbekend. Wat begon met een tekening staat nu als een huis ? Het is nog steeds niet bekend waar we straks komen te wonen en dat maakt niet uit, voor nu is dat in Rockanje aan zee in de prachtige natuur. We creëerden waar we van droomde. Want dat is slechts 1 van de redenen waar onze tinyhouse voor staat, de vrijheid om te doen wat ons gelukkig maakt ???

Dankbaar dat we gehandeld hebben naar onze dromen zodat we nu de vrijheid hebben om te doen waar ons hart van gaat kloppen. Andere mensen helpen in hun proces ?

Liefs Fabian en Marjolein Groen